Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.

prima

Villatuin met zwembad

Project Allure Tuinen

In het ontwerp van deze prachtige villatuin staat het zwembad centraal. Het resultaat in deze tuin is een perfecte balans van wellness, sfeer en groen.

Locatie Zoetermeer
Grootte 415 m2
Jaar begin 2019

Rondom het zwembad is een hardhouten vlonder gemaakt die een natuurlijke en warme uitstraling aan deze tuin geeft. Daarnaast zijn in deze tuin diverse terrassen gecreëerd die elk hun eigen intimiteit geven. De terrassen zijn voorzien van grote keramische tegels in een moderne betonlook en past daarmee volledig bij de uitstraling van het huis. Het hoogteverschil in deze tuin wordt opgevangen door robuuste Oud Hollandse traptreden die perfect matchen met de tegels. De strakke wandelementen van Luxcom geven een extra dimensie aan deze tuin. Geïntegreerde verlichting vanuit de vlonder zorgt er voor dat de leilinden extra diepte geven in de tuin. Het beplantingsplan voor de verschillende terrassen is gebaseerd op een mix van diverse kleuren en oplopend van laag naar hoog. De vlonder en paden in de tuin krijgen een sfeervol effect door het strijklicht. Het luxe meubilair zorgt er voor dat ieder terras in de tuin optimaal gebruikt kan worden. Een perfecte balans van wellness, sfeer en groen.

Materialen
- Keramische tegel op waterdoorvoerende onderlaag 80x80x4
- Kunsthars gebonden voegmortel
- Oud Hollandse traptreden
- Geschaafde vlonderdelen FSC Bangkirai
- Luxcom maatwerk composiet wanden
- In-lite geïntegreerde verlichting, spots, staande en wandarmaturen

Lees meer

Lees minder

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom eens langs.

Download onze folder

Ik ben een
Hovenier/tuinarchitect
Particulier

Rotterdamseweg 388
2629 HG Delft

Telefoon:

06 48 68 82 75

E-mailadres:

info@byzonderbuyten.nl

© Byzonder Buyten (KPS Delft B.V.)

ontwerp en realisatie: Impuls