Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.

prima

Boutique hotel tuin 

Project Aspar Tuinaanleg

Deze tuin is gebaseerd op de ‘boutique hotel’ stijl. Eenmaal aanwezig in deze tuin, waan je je volledig in een complete hoteltuin. Voorzien van comfort en allerlei recreatieve voorzieningen.

Locatie Maasland
Grootte 1.200 m2
Jaar medio 2020

De natuurlijke uitstraling van de keramische marmerlook tegels combineren perfect bij de kleur van de gevelsteen. Dezelfde tegel is eveneens op maat gemaakt als zwembadrand en als overloop in het zwembad. De voegen tussen de tegels zijn gekit en zijn daarmee zeer onderhoudsvriendelijk. De borders hebben een organische vorm en zijn opgebouwd met bekapte Violetto leisteen blokken. Aardetinten die mooi aansluiten bij de kleur van de tegel. Tussen de borders is een gazon gemaakt van hoogwaardig kunstgras waarop gegolfd kan worden. Elke border vormt als het ware een ‘eiland’ binnen de tuin en is voorzien van een compleet geïntegreerd beregeningssysteem. Ieder seizoen komt een eiland het mooist tot zijn recht met de vaste planten en solitaire meerstammige bomen en struiken. Vanaf de ligstoelen kan men genieten van het zwembad en de beplanting terwijl een geluidsinstallatie in de tuin zorgt voor rustige achtergrondmuziek. Een tuin om jaloers op te worden.

Materialen
- Keramische tegel marmerlook 90x90x3
- Violetto stapelblokken
- Royal Grass kunstgras

Lees meer

Lees minder

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom eens langs.

Download onze folder

Ik ben een
Hovenier/tuinarchitect
Particulier

Rotterdamseweg 388
2629 HG Delft

Telefoon:

06 48 68 82 75

E-mailadres:

info@byzonderbuyten.nl

© Byzonder Buyten (KPS Delft B.V.)

ontwerp en realisatie: Impuls