Wij plaatsen cookies om onze website optimaal te laten functioneren en prestaties te meten. Door gebruik van deze website geef je akkoord op deze cookies.

prima
over ons
Exclusiviteit in de buitenruimte

Bij Byzonder Buyten maken we buiten bijzonder. Als onderdeel van een gerenommeerde vakhandel beschikken we over een brede marktkennis en veel ervaring in de tuinbranche. Als leverancier van tuinproducten en materialen ervaren we dat er een groeiende behoefte is bij hoveniers en tuinarchitecten om zich te onderscheiden met hun projecten. Byzonder Buyten kan daarbij ondersteunen met praktisch advies, selectie van exclusieve materialen en trends. 

Reeds jarenlang voorzien wij de betere hoveniers en tuinarchitecten van de beste en exclusieve tuinmaterialen. Projecten die verder gaan dan alleen bestrating en ‘harde’ materialen. Producten waar kwaliteit, vakmanschap en maatwerk voorop staan. Keuzes die een tuin compleet maken en waar beleving centraal staat. Als Byzonder Buyten leveren we niet alleen maatwerk in producten, maar ook in advies. We begeleiden u graag persoonlijk in het vinden van de juiste materialen voor uw project. Naast onze ondersteuning van professionals, ontzorgen we ook de particulier. Wij helpen graag met het aanbieden van een connectie met een professionele hovenier of tuinarchitect voor het maken van een tuinontwerp en advies over de toepassing van onze exclusieve tuinproducten. 

Byzonder Buyten is een onderdeel van KPS Delft B.V.

Visie
Wij willen iedere buitenruimte uniek maken met de beste en mooiste tuinproducten.

Missie
Onze missie is om als innovatieve en inspirerende onderneming onze klanten optimaal te ondersteunen en te begeleiden en hen met onze exclusieve producten naar een hoger niveau te brengen. 

Vertrouwen
Uw vertrouwen geeft ons de mogelijkheid om ons te onderscheiden van anderen. Vanuit onze kennis en ervaring geven wij persoonlijk advies op maat. Met het meedenken in toepassing, uitvoering en planning biedt Byzonder Buyten een totaaloplossing. Van begin tot het eind ondersteunen om uiteindelijk samen een uniek en bijzonder project te realiseren.

Maak kennis met ons.

Download onze folder

Ik ben een
Hovenier/tuinarchitect
Particulier

Rotterdamseweg 388
2629 HG Delft

Telefoon:

06 48 68 82 75

E-mailadres:

info@byzonderbuyten.nl

© Byzonder Buyten (KPS Delft B.V.)

ontwerp en realisatie: Impuls